Ladies, Wine & Design

Ladies, Wine &
Design Balaguer

Una sèrie de trobades impulsades per Jessica Walsh i gestionades aquí per un equip de dones creatives de Ponent-Pirineus.

Treballem des de l'entorn rural i la perspectiva que ens dóna viure-hi i experimentar-lo de prop. Som un grup obert de dones creadores que es troben periòdicament al territori de Ponent-Pirineus per coneixe's, creuar experiències, trobar els punts comuns de la nostra feina i debatre sobre la nostra situació comuna per potenciar les nostres peculiaritats. Si vols formar part de les trobades o participar-hi puntualment, escriu-nos a ladieswinedesignbalaguer@gmail.com i vine.

30 JULIOL 2019 Creativitat i ruralitat

Primera trobada de dones creatives que treballen des del territori.
Posarem sobre la taula les nostres experiències i farem una valoració d'allò que ens és comú i de les solucions que hem trobat a les problemàtiques que se'ns han presentat com a dones creatives de les terres de P-P.
Opening Soon

Les dones creatives que treballem des del territori, sovint veiem com interseccionen negativament a l'hora de treballar aquests dos factors: el gènere i la procedència territorial. Per a trencar aquesta dinàmica i visibilitzar-nos, anirem publicant en aquesta plana els nostres noms, la nostra feina i les nostres trobades.